Grote slagwerkgroep

De Slagwerkgroep St. Joseph Weert-Zuid is een actieve groep slagwerkers. De slagwerkgroep bestaat uit ca. 10 leden in de leeftijd van 8 tot 30 jaar, wat deze vereniging tot een veelzijdig gezelschap maakt. Onder leiding van instructeur Paul Gubbels repeteren zij op donderdagen tussen 19:15u – 21:15 uur in Buurtcentrum Moesel, Christinelaan 25 te Weert.
In verband met het coronavirus gaan niet alle repetities door. Niet-leden wordt verzocht zich vooraf aan te melden (06-20429283) .

Jaarlijks staan er vele uiteenlopende, muzikale activiteiten op de agenda. Zo begeleidt de groep elk jaar de communicanten, geeft zij diverse concerten en staat zij steevast op de bühne tijdens de ‘Slaag um de Mêrrentj’ op carnavalsdinsdag. Ook bij activiteiten zoals de Fakkelestafette, dodenherdenking en de viering van Sint Maarten is zij een graag geziene gast.
Dat de slagwerkgroep haar kwaliteiten heeft bewezen blijkt wel uit het feit dat zij door de Belgische Schuttersfederatie met grote regelmaat wordt gevraagd voor het OLS en tal van andere schuttersactiviteiten.

Voor meer informatie over de slagwerkgroep, kunt u mailen naar: info@slagwerkgroepweertzuid.nl of breng een bezoekje aan onze eigen website: www.slagwerkgroepweertzuid.nl