Jeugdorkest

Klein beginnen om groot te eindigen! Muziek maken is ontzettend leuk en het wordt nog leuker wanneer je samen kunt spelen ons jeugd- en opleidingsorkest is daarvoor de perfecte start. Het orkest bestaat uit ongeveer 12 muzikanten in de leeftijd van 11 tot +/- 40 jaar. Anders dan de naam doet vermoeden bestaat dit groeiende orkest dus niet alleen uit jeugdleden. Het jeugdorkest is momenteel bezig met een gezamenlijk project met de jeugdharmonie St. Antonius onder leiding van Björn Wiermans. De repetitie van het jeugdorkest is op dinsdag avond van 18:30 uur tot 19:30 uur a.g.v. het samenwerkingsverband afwisselend in Buurtcentrum Moesel (Christinelaan 25 te Weert) en Muziekhuis Weert (Schuttebeemd 132).

Dirigent van ons jeugdorkest is Björn Wiermans. De jeugd is door het jaar heen te zien op verschillende muzikale activiteiten. Daarnaast worden er voor de leden ook andere bijeenkomsten georganiseerd, zoals een schaatsmiddag, jeugdweekend, dropping of filmavond.