Grote slagwerkgroep

De Slagwerkgroep St. Joseph Weert-Zuid is een actieve groep slagwerkers en staat sinds kort onder de bezielende leiding van Hilde Kiggen.

De slagwerkgroep bestaat uit ca. 15 leden in de leeftijd van 8 tot 30 jaar, wat deze vereniging tot een veelzijdig gezelschap maakt. Zij repeteren op donderdagen tussen 20:00 – 21:30 uur in Buurtcentrum Moesel, Christinelaan 25 te Weert.

Jaarlijks staan er vele uiteenlopende, muzikale activiteiten op de agenda. Zo begeleidt de groep elk jaar de communicanten, geeft zij diverse concerten en staat zij steevast op de bühne tijdens de ‘Slaag um de Mêrrentj’ op carnavalsdinsdag. Ook bij activiteiten zoals de Fakkelestafette, dodenherdenking en de viering van Sint Maarten is zij een graag geziene gast.
Dat de slagwerkgroep haar kwaliteiten heeft bewezen blijkt wel uit het feit dat zij door de Belgische Schuttersfederatie met grote regelmaat wordt gevraagd voor het OLS en tal van andere schuttersactiviteiten.

Voor meer informatie over de slagwerkgroep, kunt u mailen naar: info@slagwerkgroepweertzuid.nl of breng een bezoekje aan onze eigen website: www.slagwerkgroepweertzuid.nl