Jeugdorkest

Klein beginnen om groot te eindigen! Muziek maken is ontzettend leuk en het wordt nog leuker wanneer je samen kunt spelen ons jeugd- en opleidingsorkest is daarvoor de perfecte start. Het orkest bestaat uit ongeveer 15 muzikanten in de leeftijd van 11 tot +/- 40 jaar. Anders dan de naam doet vermoeden bestaat dit groeiende orkest dus niet alleen uit jeugdleden. De zwaardere koperinstrumenten worden bezet door de wat oudere jeugd. Het jeugdorkest repeteert op dinsdag van 18:30 uur tot 19:30 uur in Buurtcentrum Moesel, Christinelaan 25 te Weert.

Dirigent van ons jeugdorkest is Peter-Paul Geraats. De jeugd is door het jaar heen te zien op verschillende muzikale activiteiten. Daarnaast worden er voor de leden ook andere bijeenkomsten georganiseerd, zoals een schaatsmiddag, jeugdweekend, dropping of filmavond.