Kleding inzamelen

Heeft u veel kleding die u snel kwijt wil bel dan 06-20429283. Anders kunt u uw kleding kwijt bij de kledinginzameling van Harmonie St. Joseph Weert-Zuid en de Eerste Weerter Vogelvereniging Zang en Kleur die in de wijken Keent, Moesel en Graswinkel maandelijkse plaatsvindt. De organisatie ligt in handen van de Sponsorwinkel. De opbrengst van de 2e hands kleding komt ten goede aan vele Weerter verenigingen.

De kleding wordt de 1-ste zaterdag van de maand vanaf 10:00 uur opgehaald. I.v.m. diefstal en/of vandalisme verzoeken wij u vriendelijk de kleding pas op zaterdagochtend buiten te zetten. Doe ook mee en zet zoveel mogelijk kleding/textiel in een gesloten plastic zak op de stoep.

Wat wordt er o.a. ingezameld?

Alle kleding en schoenen, huishoudelijk textiel (washandjes, handdoeken, tafellakens, dekens, kussenslopen, gordijnen enz.), zachte knuffels, lappen stof, kussens en dekbedden en kledingaccessoires (petten, hoeden, riemen, tassen enz.).

Wat wordt er niet ingezameld?

Vloerbedekking, tapijten, matrassen, hard speelgoed, natte en/of besmeurde kleding en textiel.

Voor vragen kunt u ons bereiken via de telefoonnummers 06-20429283 of info@harmonieweertzuid.nl.

Namens  de Weerter verenigingen bedankt voor uw medewerking!